Bachterapi

For at forstå, at disse remiedier virker på følelser, skal man forstå, at der i al levende føde

Bachs blomsterremedier er et system udviklet af den engelske læge Dr. Edward Bach (1886-1936)

Han udviklede det på baggrund af teorien om, at negative følelser og tanker er årsagen til sygdom og derfor skal sygdom primært behandles igennem at skabe balance i sindet, – altså man skal behandle årsagen.

Systemet består af 38 blomsterremedier, som er lavet ud fra vilde, ugiftige blomster, på nær et af remedierne, der er fremstillet af kildevand fra en hellig kilde. Der findes ét remedie til hver eneste tænkelige negative følelse, som et såkaldt “normalt” menneske kan føle. På den måde kan man få hjælp til manglende selværd, bekymring, stress, frygt, jalousi, vrede, kritik, intolerance og meget andet.

For at forstå, at disse remiedier virker på følelser, skal man forstå, at der i al levende føde, såsom friske planter, krydderurter, frugt og grønt findes energier, ligesom der findes mineraler, vitaminer mv. Energien i emnerne påvirker vores energi, når de kommer i forbindelse med hinanden…. ligesom vi godt ved, at vi bliver ladet op af energi, når vi går en tur i skoven eller ved stranden.

Blomsterne, som Edward Bach valgte udfra sin meget stærke intuition, beskrev han som, at disse blomster udgør en “højere orden” og indeholder en energi, der kan påvirke vores energisystem, vore tanker og følelser.

En konsultation indeholder en samtale på omkring en times tid, hvor vi sammen finder frem til de remedier, du har behov for. Du får en behandlingsflaske med hjem og instruktion til indtagelse. Der er ingen bivirkninger ved indtagelse. Det skal dog siges, at når man arbejder med følelser, kan der i få tilfælde og kortvarigt opstå forværring af følelserne.